Peru sokak számára egy hőn áhított célpont, de mivel nem éppen egy buszos távolságban található érdekes lehet, hogy mennyibe kerül egy repülőjegy. Azért, hogy Neked már egyszerűbb dolgod legyen utána néztünk az áraknak és az alábbi cikkbe össze is gyűjtöttük őket, melyek a 2019 nyári állapotokat tükrözik.

Természetesen, mint általában itt is a nyári jegyek a drágábbak, hiszen ilyenkor sokkal többet utaznak az emberek.

A repjegy.hu szerint, ha Július 20.-án szeretnénk utazni Budapestről Limába majd Augusztus 15.-én jönnénk vissza, akkor 512 700 Ft-ot kellene fizetnünk a repülőjegyért. Az utazás úgy nézne ki, hogy Lufhansa járata elvinne minket Torontóba, ahol átszállnánk az Air Canada gépére, amivel tovább utaznánk Limába. Visszafelé Limából Panama City-be mennénk, majd egy átszálással tovább repülnénk Frankfurtba és onnan egy újabb átszállással Budapestre. Gyakorlatilag ennyi pénzért 5 darab repülőjegyet kell megvennünk.

Odaút:

Visszaút:

Az American Airlines ajánlata szerint 469, 914 Ft-ot kellene fizetnünk a repülőjegyért, ha Július 21.-én utazunk el és Július 28.-án jövünk vissza. Itt összesen 4 alkalommal kell átszállnunk és mindenhol hosszú órákat várakoznunk. Van, ahol éjszakára szállást is kell bérelni, mert 16 óra különbséggel indul a két gép.  

Megnéztünk egy Novemberi jegyárat is a rejegyportál.hu oldalon, ami nagyon hamar a pelikan.hu oldalra irányított minket. Itt egy 2019.11.05-2019.11.26 között tartó nyaralás esetén a repülőjegyre 298 665 ft-ot számolt, ami lényegesen kevesebb, mint a fenti két kalkulációval. Ebben az esetben a KLM és az Air France légitársaság járataival utazhatnánk. Az odaút 1 napig és 8 óráig tart a visszaút pedig 20 óráig, az első esetben egy, míg a másodikban 2 átszállással kell számolnunk.

Mi történik akkor, ha nem szeretnénk ilyen sokat utazni?

Mivel Peru nagyon messze van mindenképpen hosszú úttal kell számolnunk, azonban sokat lefaraghatunk, ha hajlandóak vagyunk több pénzt fizetni. Szintén ebben a novemberi dátumban , ha oda 18 órát és 35 percet vissza pedig szintén 20 órát utazunk, akkor 326 280 Ft-ot kell fizetnünk a jegyért.

Kérjük, hogy oszd meg, mert másokat is érdekelhet. Köszönjük

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Peru éghajlata

hét jan 28 , 2019
Éghajlat szempontjából Perut 3 főbb részre lehet osztani. Az ország egy jelentős részét az Andok hegyei foglalják el. A hőmérséklet átlagosan 0,5 °C-t csökken 100 […]